
Grayson Cellars Cabernet Sauvignon 2011
Pris 149 kr
Bevaka
Oj då, den här produkten är tyvärr slut i lager! Ange din mailadress för att bevaka produkten, du blir meddelad när det åter är i lager!Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.
Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit
- Lagerstatus
-
Tillfälligt slut
- Lagring
- Drick nu till och med 2015.
- Färg
- Mörkt rubinröd.
- Land
- Usa
- Region
- Kalifornien
- Huvuddruva
- Cabernet Sauvignon
- Druvor
- 100% cabernet sauvignon.
- Vintyp
- Passar till
- Volym
- 750 ml
- Alkoholhalt
- 13%
Doft & Smak
Fyllig och uttrycksfull doft med björnbär, hallon, svarta vinbär och toner av svartpeppar. Smaken är rund, fruktig och fyllig med massor av mörka och röda bär och rostade toner av exotiska kryddor från de franska ekfaten. Servera under rumstemperatur, runt 17 grader.
Passar till
Servera till smakrika kötträtter. En biff med rostad potatis, rödvinssås och karamelliserad lök till exempel.
Beskrivning
En fyllig cabernet sauvignon från familjeägda Grayson Cellars i Napa Valley, Kalifornien. Med fokus på kvalitet letar Grayson frukt i hela Kalifornien. Resultatet blir fruktiga och lättillgängliga viner trogna druvans egen karaktär. Riktiga fynd om man får lita på vingurun Robert Parker som gett detta vin 85 poäng och utnämnt det till "best buy" i The Wine Advocate. Bakom vinmakningen står legendaren Larry Levin, en av de mest erfarna vinmakarna i Napa Valley, som tidigare producerat vin i Nya Zeeland, Chile och Australien.
Populära viner med samma druva
-
Fruktig & SmakriktStor, djup doft av mörka skogsbär och körsbär, tydliga fattoner av mocca och kakao tillsammans med violer, svartpeppar och vaniljstång. Livlig och komplex smak med druvtypiska karaktärer som svarta vinbär och chokladdoppade körsbär. Rund och len stil som rundas av i en kryddig, tanninfast och lång avslutning.Läs mer..NedsattPrisat
Andra har också köpt
-
Medelfylligt och fruktigtDenna klassiska Médoc är ett vin som är välstrukturerat, fruktigt, fylligt, med smaknoter som svarta vinbär. lakrits, läder och mjölkchoklad från ekfatet samt runda mjuka tanniner och god åldringspotential på ca 10 år men kan absolut avnjutas redan idag efter en stunds dekantering och en passande serverings grad kring 18-20 grader.Läs mer..NedsattPrisat
-
-