Servera till smakrika kötträtter. En biff med rostad potatis, rödvinssås och karamelliserad lök till exempel.
Fyllig och uttrycksfull doft med björnbär, hallon, svarta vinbär och toner av svartpeppar. Smaken är rund, fruktig och fyllig med massor av mörka och röda bär och rostade toner av exotiska kryddor från de franska ekfaten. Servera under rumstemperatur, runt 17 grader.
En fyllig cabernet sauvignon från familjeägda Grayson Cellars i Napa Valley, Kalifornien. Med fokus på kvalitet letar Grayson frukt i hela Kalifornien. Resultatet blir fruktiga och lättillgängliga viner trogna druvans egen karaktär. Riktiga fynd om man får lita på vingurun Robert Parker som gett detta vin 85 poäng och utnämnt det till "best buy" i The Wine Advocate. Bakom vinmakningen står legendaren Larry Levin, en av de mest erfarna vinmakarna i Napa Valley, som tidigare producerat vin i Nya Zeeland, Chile och Australien.