• Fri frakt hem till dörren
 • Trygg e-handel
 • Kundbetyg 4.6 / 5 • 35 155 omdömen
 • Nöjd kund-garanti

Varukorg

Att betala
Till kassan

Beskrivning

Bosco Viticultori är beläget i Salgareda, i hjärtat av östra Veneto, en region som är starkt förknippad med vinproduktion. Regionen som inhyser viktiga städer som Venedig, Verona och Treviso, och som också är känt för både Prosecco och stora fylliga röda viner, såsom Amarone och Ripasso. Här har Bosco skapat ett mycket prisvärt och trevligt alternativ på - de för regionen inte helt ovanliga druvorna, men heller inte typiska - Cabernet Sauvignon och Cabernet Franc. Faktum är att detta vin var tänkt att ligga på en betydligt högre prispunkt, men pga av nedstängningar av länders importmöjligheter under 2020, blev dessa kvar hos producenten och vi har nu erbjudits att köpa det kraftigt rabatterat, vilket såklart är en möjlighet för er att göra ett klipp.

Passar till

Passar bra till stora kötträtter, gärna med en bra naturlig fetthalt, t.ex. hamburgare. Gott tillsammans med svamptillbehör eller till vilt, eller ugnsrostat lamm. Servera lite svalt, kring 17-18 grader.

Produktinformation

Lagerstatus
306 st
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Kryddigt & Mustigt
Färg
Rubinrött
Land
Italien
Region
Venetien
Distrikt
Veneto
Producent
Bosco Viticultori
Huvuddruva
Cabernet Sauvignon
Druvor
Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Typ
Kork
Volym
750 ml
Sockerhalt
0.4 g/100ml
Alkoholhalt
12%
Kategorier
 • Producent

  Bosco Viticultori

  Bosco Viticultori producerar förnäma viner från Veneto.
  Bosco Viticultori ligger i Salgareda i östra Veneto. En historisk miljö mellan Venedig, Verona och Treviso - känd för sina mousserande viner. 

 • Huvuddruva

  Cabernet Sauvignon

  Cabernet Sauvignon- en druva som var vindrickare någon gång avnjutit eller i alla fall hört talas om. Inte så konstigt då det är världens mest odlade druva. Med sitt tjocka druvskal ger Cabernet Sauvignon viner med ryggrad och fin struktur.

 • Region

  Venetien

  Vad många kanske inte vet är att regionen Veneto (eller Venetien som den också benäms i Sverige) i norra Italien är hem för välkända och storsäjande varumärken som Amarone, Ripasso, Valpolicella och Prosecco, men det är även här de inte helt okända vinerna Soave och Bardolino kommer ifrån också.

 • Kategori

  Alkoholfritt vin

  Alkoholfritt vin är en konst i sig. Våra duktiga sommelierer har sökt med ljus och lyckta för att hitta de absolut bästa alkoholfria vinenrna. Idag är vi stolta över vårt alkoholfria sortiment och du hittar alla här!