• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Ariston Fils Aspasie Brut Prestige NV

Stor och nyanserad doft med inslag av päron, mineral, mjölkchoklad och örter. Rik och fyllig smak med stram syra och inslag av citrus, mineral och kryddor. Lång och koncentrerad eftersmak. Servera vinet väl kylt, mellan 6 och 8 grader.

Volym
750 ml
Alkoholhalt
12%

419kr

  • Slut
Lagerstatus:
Slut
  • Fri frakt hem till dörren
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar

Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Champagne Emile Dupuis Brut

Pris: 299 kr

Premium-Champagne, en hyllning till Franska kocken Emile Dupuis!

Läs mer

Beskrivning

Familjen Ariston har producerat champagne i den lilla byn Brouillet, en dryg mil väster om Reims, sedan 1794. Idag är det Remi och hans son Paul-Vincent som har hand om driften av champagnehuset. Totalt förfogar man över 12 hektar vingårdar där man odlar de tre klassiska champagnedruvorna chardonnay, pinot noir och pinot meunier. Det här vinet görs på en blandning av alla tre druvsorterna från vinstockar med en snittålder på 35 år. Druvmusten jäser vid låg temperatur, 16-18°C, i små tankar. Vinet lagras alltid i minst fem år innan det släpps till försäljning. Har vunnit bronsmedalj i International Wine Challenge.

Passar till

Vinet passar bra till smakrika rätter av fisk och skaldjur eller till rätter av kyckling eller ljust kött, gärna med gräddiga såser.

Produktinformation

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu, till och med 2017.
Färg
Gyllene färg
Land
Frankrike
Region
Champagne
Huvuddruva
Chardonnay
Druvor
50% chardonnay, 25% pinot noir och 25% pinot meunier
Typ
Passar till
Volym
750 ml
Alkoholhalt
12%

Omdömen

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS