Med citrus och en lätt mineralton är det en utmärkt apéritif eller som sällskap till pasta med färska tomater och basilika eller kanske grillad vit fisk med kryddig salsa.
Doft av citron och mineral. Smaken är spröd och uppfriskande med citron- och tangerinfrukter och massor av sting.
Vi är mästare på de högkvalitativa viner som har sitt ursprung i Portugal. Med sitt idealiska klimat, ett fantastiskt utbud av inhemska sorter och entusiastiska, kunniga vinmakare, presenterar Portugals viner fantastisk smak och ännu bättre prisvärde. FT Magazine konstaterar: "Många av Portugals bästa viner kommer från Alentejo" – vilket inte är att undra på, då regionen har ett utmärkt klimat och kan skryta med nygjorda investeringar i både vingårdar och källare. Detta är från Pedro Hipólito på den oklanderliga vingården Redondo, känd för fylliga röda och friska vita. Genom att huvudsakligen använda Roupeiro och Rabo de Ovelha, är resultatet ett friskt och citrusfyllt vin med en delikat mineral antydan.