Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Detta Reserva är från en vingård som nyligen förvärvades av Julián Murúa, mannen bakom vår populära Rioja, Barón de Barbon. Många vingårdar i Spanien kämpar i det nuvarande karga ekonomiska klimatet, så Julián kunde förvärva vingården, tillsammans med några utmärkta viner som redan mognat på fat, för ett bra pris. Torre Ercilla Rioja Reserva 2008 är en silkeslen Tempranillo insvept i en mantel av mjuk vaniljton

Passar till

Avnjut den på egen hand eller tillsammans med klassiska spanska rätter som stekt Sevillaanka, en katalanska kycklinggryta eller tapas

Produktinformation

Lagerstatus
Tillfälligt slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Färg
Rubinrött
Land
Spanien
Region
Rioja
Huvuddruva
Tempranillo
Druvor
100% tempranillo
Typ
Passar till
Volym
750 ml
Alkoholhalt
13.5%
 • Huvuddruva

  Tempranillo

  Spaniens stolthet och nationaldruva. 
  Namnet på druvan kommer av det spanska ordet temprano som betyder tidigt vilket känns naturligt då Tempranillo är en druva som mognar just tidigt. Nedan finner du ett gäng bra exemplar.

 • Region

  Rioja

  Rioja räknas utan tvekan till en av vinvärldens mest klassiska regioner och det mest berömda distriktet i Spanien. Vem har inte hört talas om Rioja?

 • Land

  Spanien

  Spanien innehar förstaplatsen vad gäller världens största odlingsareal av vin, med hissnande dryga miljonen hektar. Allt från eleganta vita till varmfruktiga röda viner. Det finns garanterat något för var vindrickares palett.