Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Svartberget

(3)

Svartbergets Fjällbryggeri grundades av entreprenören Philip Hafstad och bryggmästaren Sebastian Tornéus med visionen att skapa det bästa ölet som norra Sverige någonsin har smakat.

Svartberget fjällbryggeri etablerades år 2017 som en liten bryggeripub på Åreskutan och växte snabbt genom en stor expansion 2019. Idag har de även ett toppmodernt bryggeri i staden Duved.

Svartbergets filosofi

Svartbergets filosofi är baserad på "bryggeripub-mentaliteten", där de kombinerar konsten att skapa fantastiskt öl med högteknologisk utrustning för att uppnå det bästa ölet. Mottot lyder: "Vårt öl är bara så bra som den senaste burken."

Svartbergets olika ölsorter

På Svartbergets bryggeri tillverkas en bred variation av ölstilar och smaker, från välhumlad IPA till krispig lager. Allt med fokus på kvalitet. Några ölsorter från Svartberget finns endast att köpa på Vinoteket. 

Var ligger Svartberget?

Svartberget är beläget i Jämtlands bergsrika region, där skidåkning är minst sagt populärt. Huvudstaden Åre lockar stora folkmassor av turister året om. Åre erbjuder rikligt med snö och ett rikt nöjesliv.