Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Agora Artisans Brasseurs

(8)

Hantverksbryggeriet Agora startades av fem vänner från Rhônedalen i södra Frankrike. Deras kärlek till öl fick dem att gå sin egen väg och idag har de ett brett utbud av både klassiska ölsorter och specialutgåvor. 

Fem vänner som växte upp bland vinrankorna i Rhônedalen i södra Frankrike bestämde sig en dag för att göra öl tillsammans.  Den gemensamma kärleken till humle, jäst och korn fick dem att 2017 göra verklighet av sin dröm och bryggeriet Agora tog form.

Ett år senare stod de första ölsorterna redo och efter ytterligare ett öppnade de även sin första lokal - i hembyn Carpentras.

Sortimentet består av en rad olika hantverksmässigt framställda ölsorter, från de mer klassiska Ale, IPA, Blanche och Black Stout till årgångsöl i numrerade flaskor - olika från år till år. De tappas även på större flaskor om 75 cl, perfekt att dela på vid middagsbordet.

Njut av sydfranskt hantverksöl framställt av fem vänner som följer sin passion och går sin egen väg.

Testa en blandlåda, välj din favorit eller kombinera med beställningen av dina viner. På Vinoteket tillåts din smak att vara fullständigt gränslös.