Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Casa Santa Eulália grundades under 1700-talet i Atei, mitt i Vinho Verde-regionen, Portugal. Passionen för att producera vin har överförts från generation till generation inom familjen, vilket har gjort att gården kan bibehålla sin charm, den fruktbara granitjorden och dess fantastiska klimat. Sedan 1997 ägs det av producenten Maria Teresa Gil Pereira Cunha Marques Leandro, som ärvde den från sin far Joaquim Machado Pereira e Cunha, även han en Vinho Verde-producent. år 2005 renoverades gården och upprustades med den bästa tänkbara tekniken inom vinindustrin som gör att de kan få ut så mycket som möjligt från varje druva. Casa Santa Eulália har fortfarande marker med gamla vinstockar, men det mesta av produktionen kommer från ett område om 38 hektar som omstrukturerades mellan 2000-2005. Detta område omfattar flera olika druvsorter som alla är typiska för Vinho Verde-regionen.

Passar till

Servera kylt, mellan 6-10 grader. Perfekt tillsammans med fisk. skaldjur och kallskuret.

Produktinformation

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Friskt & Fruktigt
Färg
ljust laxrosa
Land
Portugal
Region
Vinho Verde
Producent
Casa Santa Eulália
Huvuddruva
Espadeiro
Druvor
100% Espadeiro
Typ
Kork
Volym
750 ml
Sockerhalt
<0.3 g/100ml
Alkoholhalt
11%
Se även
 • Producent

  Casa Santa Eulália

  Portugisiskt vin odlat i granitjord.
  I den granit-rika jorden i norra Portugal odlar familjeföretaget Casa Santa Eulália druvor till sina viner. Framställningen av vin har pågått sedan 1822.

 • Region

  Vinho Verde

  Det grönskande och vackra Vinho Verde är till ytan det största distriktet i hela Portugal, som vinproducerande land. I Vinho Verde växer och frodas vinrankorna i bördiga granitjordar. 

 • Karaktär

  Friskt & Fruktigt

  Som namnet antyder är vinerna i denna kategori friska med en hög fruktsyra. Ofta med smakaromer som citrus och stenfrukt.

 • Land

  Portugal

  Portugal - ett magiskt vinland med prisvärda kvalitetsviner. Portugal producerar viner med karaktär från det gröna och fuktiga Vinho Verde i norr till heta Alentejo i söder.