Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Weingut Norbert Bauer

(8)

Weingut Norbert Bauer är en entusiastisk familjegård som specialiserar sig på röda och vita viner i österrikiska Weinviertel. 

Norbert Bauer kan bäst beskrivas som en entusiastisk familjefar. Tillsammans med sin fru Gisela Bauer och deras fem barn förmedlar han en känsla av energi och vitalitet på vingården, vilket genomsyrar såväl samarbetet som arbetsmiljön.

Norbert Bauer kallar sig själv för "ekologisk humanist" och beskriver hur hans arbete med och i naturen skänker honom stor glädje.

Weingut Norbert Bauers historia

Historien om Weingut Norbert Bauer är en resa genom tid, från de första rankorna som planterades i den bördiga jorden till dagens moderna vinframställning. Familjen Bauer har förvaltat sitt arv och kunskap i över hundra år. Idag står Norbert Bauer vid rodret, med en vision om att skapa viner som hyllar både familjens arv och regionens unika terroir.

Varifrån kommer Weingut Norbert Bauer?

Belägen i hjärtat av Österrikes pittoreska vinregioner, är Weingut Norbert Bauer hemmahörande i det idylliska Weinviertel. Här, bland kullar och dalar, mognar druvorna under optimala förhållanden, vilket ger vinerna från Weingut Norbert Bauer deras karaktäristiska kvalitet och komplexitet.

Vad gör Weingut Norbert Bauer för vin?

Weingut Norbert Bauer är kända för sin mångsidighet och förmåga att producera ett brett spektrum av vinstilar. Från friska, aromatiska vita viner till fylliga, välstrukturerade röda, tar man noggrant hand om varje detalj i vinmakarprocessen. Ekologiskt tänkande och respekt för naturen är centralt, vilket återspeglas i strävan efter hållbarhet och kvalitet.

Så smakar vin från Weingut Norbert Bauer

De vita vinerna är ofta krispiga med en fräsch syra och aromer av gröna äpplen, citrus och blommiga noter. De röda vinerna uttrycker djup och komplexitet med toner av mörka bär, kryddor och en elegant tanninstruktur. Varje flaska är en reflektion av familjen Bauers engagemang och kärlek till vinmakning, och bjuder in till en upplevelse utöver det vanliga.