Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Terre di Bruca

(0)

Terre di Bruca, en av pionjärerna på Sicilien, är en grupp vänner från vinindustrin som gått samman med idén att producera så rena, ekologiska och ursprungstypiska viner som möjligt.

2009 köpte bröderna Matteo och Daniele Barbera tillsammans med sin vän Giuseppe Blunda gården Bruca, i en vacker miljö vid foten av det arkeologiska området i Segesta, där de beslutade att börja producera sina egna viner. Deras prioritering, baserat på sina erfarenheter som förvärvats genom åren, var att producera något som verkligen skulle kunna uttrycka atmosfären i regionen där dessa underbara vingårdar växer. Tack vare tekniskt stöd från vinproducenten Vincenzo Bambina såväl som de grundläggande och naturliga produktionsteknikerna som används, syftar företaget till att använda sina viner som ett sätt att uttrycka sin känsla. Med andra ord förbättra smaken och nöjet av gott vin, helt enkelt att producera hög kvalitet! 

”Våra dagar följer rytmerna i vingården, av bladen borstade av vinden som sammanflätas med våra händer, musik för våra öron. Berättar om en vingård, platserna och marken som den har vuxit i genom sitt vin, det är vårt livs syfte ” Denna utmaning har lett till Terre di Bruca-viner, innovativa men enkla, mångsidiga i sin livlighet, unika i form av harmoni och med en överlägsen doft; enligt vår uppfattning kan de uppnå balans över galenskap.