Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Mulderbosch Vineyards

(0)

Under Sydafrikas sol och i en terräng med bra jordmån hittar du den här vingården som en gång var mycket liten. Med tiden har gården vuxit sig stor, vilket resulterat i att den numera är en av Sydafrikas ledande vingårdar internationellt sett. Dessutom har många av gårdens viner vunnit olika priser och utmärkelser.

En dröm om att producera exklusiva viner

Larry Jacobs grundade Mulderbosch Vineyards år 1989. Lokalbefolkningen kallade i början gården för "den smutsiga lilla gården". Det var dock något som ändrades i takt med att verksamheten etablerade sig som en vinproducent att räkna med. Mike Dobovic anslöt sig snabbt och de kunde plantera de första druvorna efter att tillsammans ha städat upp gården. De byggde en liten vinkällare och sålde sedan sina första viner, Sauvignon Blanc och Chardonnay, omgående.

Tack vare en strävan om att producera förstklassiga viner blev Mulderbosch Vineyards snabbt en populär sydafrikansk vinproducent och även känd på den internationella marknaden. Framför allt tre ledord genomsyrar Mulderbosch Vineyeards vinproduktion. Dessa är innovation, kreativitet och kvalitet.

Viner som gården producerar

Mulderbosch Vineyards producerar endast exklusiva viner och är stolta över utbudet som de erbjuder. Gårdens viner tar plats på den internationella marknaden tack vare en optimal kombinationen av klimat, jordmån och en äkta passion för arbetet.

I vinproducentens breda sortimentet finns fräscha och uppfriskande mousserande vita viner med toner av citrus, päron och mycket mer. Dessutom erbjuder de flera olika sorters mousserande rosé viner som blivit uppmärksammade.

Vingården producerar en uppskattad Chardonnay och en Bordeaux, varav den sista hör till ett av vinerna som vunnit pris.

Kvalitet i alla led

Vingårdens filosofi går ut på att varje druva förtjänar det allra bästa i form av omvårdnad, jordmån och omtanke. Förutom att de handplockar druvorna planterar vingården olika sorter på olika platser utefter druvans specifika behov. Endast de bästa druvorna blir ingredienser i vinerna som erbjuds av Mulderbosch Vineyards.