Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Jacopo Poli

(3)

Genom generationer har Familjen Poli specialiserat sig på att skapa några av Italiens bästa destillat och likörer.

Familjeföretaget 

Poli är ett familjeägt destilleri från den norra delen av Veneto och kan spåras tillbaka till 1898.

Genom generationer har Familjen Poli specialiserat sig på att skapa några av Italiens bästa destillat och likörer. Destilleriet ligger bara några minuters bilfärd från Bassano del Grappa - grappans hemstad. Poli representerar dock mycket mer än bara grappa. Destilleriets sortiment sträcker sig från Brandy till Eau de Vie, Sherry, Limoncello, Gin, Vermouth och mycket mer. 

Med en djup respekt för traditioner och det fina hantverket har Poli-familjen förfinat konsten vid destilleriet, vilket har lett till stort internationellt erkännande.

Destilleriet förblir i familjen Polis ägo och drivs av Jacopo Poli Jr. Jacopo Poli Jr. har varit en central del av att göra Poli till ett av Italiens absolut bästa destillerier idag.

Polis grappa är i en klass för sig och har etablerat samarbeten med världsberömda viner som Supertoscanaren Sassicaia. Tillsammans har de skapat "Grappa di Sassicaia", en exklusiv grappa baserad på pressrester från druvor som används i Sassicaia. Sedan dess har Jacopo Poli samarbetat med andra kända producenter, inklusive Williams & Humbert Sherry, Clément Rom och Niepoort portvin. Utforska vår kollektion och upplev en unik fusion av tradition och innovation.