Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Copestick murray wine solutions ltd

(0)

Copestick Murray Wine Solutions LTD eller numera Freixenet Copestick.
Copestick Murray Wine Solutions LTD distribuerar och marknadsför viner från hela världen. Läs mera om du vill veta hur noshörningar hör ihop med deras viner.

Kärt barn har många namn och det här företaget har haft ett antal. År 2019 gick dåvarande Freixenet UK och Copestick Murray ihop och bildade Freixenet Copestick. Idag representerar den här vingrossisten bland annat de framstående märkena i Heart Wines, Freixenet och Mionetto. Genom det har företaget säkrat sin plats som ledande inom kategorin mousserande viner. Spännande kampanjer och intressanta produkter ger därmed hela kategorin mervärde.

Inte bara viner

Trots att företagets namn signalerar att de handlar med viner, finns några andra drycker i portfolion. Några ölsorter, men också starkare alkoholprodukter samsas om utrymme på hemsidan. Ett riktigt fint och modernt initiativ är ändå Care For Wild Wine. De här vinerna är inte bara kvalitativa och välsmakande utan gör också en god gärning, initiativet stöder nämligen ett reservat för vilda noshörningar i Sydafrika.

Samarbete mellan länder och branscher

För att produkterna ska sälja bra räcker det dessvärre sällan att vinet är välsmakande och håller hög kvalitet. Teamet på tidigare Copestick Murray Wine Solutions LTD arbetar därför i nära samarbete med både producenter och kunder. På så vis blir det möjligt att utveckla de bästa produkterna med den mest tilltalande designen och förena rätt köpare med rätt produkter. Till kunderna hör allt från stora butikskedjor till restauranger till privatpersoner.

De har samarbetspartners över hela världen, Gratien & Meyer i Frankrike, Törley i Ungern och Black Cottage i Nya Zeeland är några exempel.

Tre grundpelare

Vineriet i Heart Wines strävar efter enkelhet. De goda mousserande vinerna ska vara lätta att tycka om och priserna ska vara överkomliga. På hemsidan står den simpla förklaringen till detta: folk njuter av vin utan att vara experter.

Mionetto beskriver en stark passion för Prosecco. Det mousserande vinet ska vara friskt och fruktigt, lätt och framför allt så där italienskt avslappnat. Här ska inte finnas några spår av snobbighet eller elitism.