Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Champagne Lanson

(1)

Lanson har en 260 årig lång historia och grundades redan 1760. De har bevarat familjetraditioner och förblivit trogna de värderingar som har väglett dem sedan start.

Champagne från Lanson finns i över 80 länder

Maison Lanson har alltid överskridit gränser och producerat champagne som uppskattas över hela världen. Lanson är fast förankrat i Frankrike men strävar fortfarande efter att nå ut till världens alla hörn. Idag avnjuts deras champagner i över 80 länder.

Champagne Lansons vinfilosofi

Maison Lanson har långa och välskötta partnerskap baserade på gemensamma värderingar. Som stolta innehavare av Royal Warrant sedan 1900 är Lanson en officiell leverantör till den brittiska kungafamiljen.

Officiell champagne till Wimbledon

Sedan 1977 har Lanson varit förknippat med Wimbledon, och blev 2001 officiell champagne för den ikoniska turneringen. Varje år i Reims samarbetar Lanson även med Domaine les Crayères för den exklusiva "Soirée Blanche".

Det ikoniska korset är symbol för Lanson

Ursprunget till Lanson-korset går tillbaka till 1798, då grundarens son, som var medlem av Hospitaller's Order of Malta (världens äldsta välgörenhetsorganisation, grundad 1048), beslutade sig för att använda det maltesiska korset för att skapa Lanson-emblemet. Idag är det omformgivet och ingraverat på varje flaska. Korset förblir Lansons symbol för öppenhet, vänlighet och gästfrihet.