Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Cave Louis Vallon

(0)

Louis Vallon har valt att specialisera sig på vita och rosa Crémant från Bordeaux. De har även snabbt positionerat sig på marknaden som en av de mest spännande Pet Nat-producenterna och dessa viner har kommit att bli högt åtråvärda och älskade.

Louis Vallon är en del av Bordeaux Families-gruppen, som innehar 5 000 hektar med planterade vinrankor. Bordeaux Families är ett kooperativ bestående av 300 familjer och har en produktionskapacitet på 300.000 hektoliter vin, vilket gör dem till ett av de största kooperativa källarna i Aquitaine-regionen i Bordeaux.

Louis Vallons Pet Nat och Crémants har lyckats överleva den ekonomiska krisen utan att äventyra varken jorden som rankorna växer i eller de som arbetar i vingårdarna. De fortsätter skapa viner av underbar kvalitet.

Från vinstocken till flaskan

För att kunna skapa volym med extremt hög kvalité måste hela kedjan fungera felfrtitt: allt från vinstock till det färdiga innehållet i flaskan. Det är därför av högsta vikt att ha rätt utrustning i såväl vingård som i vineri och producera vin med så effektiva medel som möjligt utan att tumma på just den höga kvalitén. Vinodlarna levererar sin skörd till vineriet, som har till uppgift att producera viner och marknadsföra de på bästa möjliga vis.