Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Bruce Jack Wines

(0)

Viner tillverkade med kärlek och omtanke.
Bruce Jack Wines tillverkar bra viner i alla prisklasser. För dem är det viktigt hur man behandlar sina druvor men även hur man behandlar sina kunder.

Bruce Jack Wines är ett vinföretag som säger sig tillverka "bottles of joy" och för dem är det viktigt att behandla sitt vin och sina kunder på ett bra sätt.

Hur det hela började

Grundaren Bruce Jack växte upp i Kapstaden i Sydafrika och redan i unga år visste han att han ville jobba med vin. Efter att ha jobbat på vingårdar runt om i världen återvände han hem för att starta sin egen vintillverkning år 1998. Han har blivit utsedd till årets vintillverkare och har dessutom skrivit flera artiklar om vin för flera olika tidningar. Men 2018 valde han istället att fokusera på familjens egen vingård, The Drift Estate i Overberg Highlands och startade därför märket "Bruce Jack".

Omtanke och kärlek

Bruce Jack Wines bryr sig om druvorna och de bryr sig om sina kunder. Allt från miljön och marken de odlar på, till hur de tar hand om sina arbetare. De tycker också det är viktigt hur vinet produceras och på vilket sätt de marknadsför och säljer det.

Viner för alla smaker

Bruce Jack Wines producerar flera olika sorters vin och i deras sortiment hittar du allt från mer vardagliga viner till viner som är specialtillverkade. Bruce Jack Lifestyle består till exempel av en uppsättning viner där du får extra mycket för pengarna. Här finns blandningar av druvor från olika vingårdar, vilket ger vinet dess goda och unika smak. En Pinotage malbec, en Shiraz malbec och en Sauvignon blanc.

Olika kollektioner

Bruce Jack Reserve Collection innefattar en Chardonnay, en Sauvignon blanc, en Pinotage som samtliga är premiumviner. De är tillverkade av handplockade druvor från speciellt utvalda vingårdar. Alternativt finns också Bruce Jack Heritage, vilket är uppsättning specialviner där varje tappning dessutom är unik. En Pinot noir, en Shiraz och en Chenin blanc. Utöver det finns också några mjuka viner du kan njuta av när som helst. Till exempel Moon Rabbit, vilket antagligen kommer bli ett av dina favoritviner.