Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Barbarians Winemaking Group

(0)

Oberoende vingårdar i Mendoza.
Barbarians Winemaking Group är en sammanslagning av oberoende vingårdar. Gårdarna ligger i det välkända vindistriktet Mendoza i Argentina. 

A16 Winery

A16 Winery grundades 2007 och ligger i hjärtat av Perdriel i Lujan de Cuyo. Ägaren Gerardo Cartellone kommer från en familj med stort intresse för vinframställning. A16 producerar flera olika sorters viner, både röda viner och vita viner, samt roséviner. Deras Apogea Reserva Malbec 2014 är ett vin med vacker rubinröd färg, mogna tanniner och balanserad syra. Du hittar smaker av svarta frukter men även av choklad och ek. Vinet passar utmärkt till nötkött men även till lamm.

Barbarians

Barbarians Winery ligger i Luján de Cuyo och Valle de Uco. Vingårdarna skiljer sig åt och vinerna har alla sitt eget uttryck och personlighet. I Barbarians kollektion hittar du tre röda viner och ett vitt. Bland de röda finns bland annat Barbarians Gualta Malbec från 2015. Vinet är uttrycksfullt med toner av färsk frukt och bär. Det har även en balanserad syra och fina tanniner. Servera gärna vinet till en rostbiff.

Bocanada Wines

Bocanada Wines ägs av Leandro Boullaude. Hans familj kom till Mendoza från Veneto i Italien redan 1896 för att börja odla druvor. Bocanada Wines erbjuder unga men samtidigt komplexa viner, lagrade på franska ekfat. I kollektionen finns bland annat Bocanada Social Club Semillón som är ett vitt vin gjort enbart på Semillón. Vinet är friskt med bra syra och du hittar toner av päron, ananas och lime. Vinet passar bra till skaldjur men också till kyckling och fläskkött.

Vinilo

Vinilos ägare Mauricio Boullaude har lång erfarenhet av vinvärlden. Han sköter bolaget tillsammans med sin son Leandro Boullaude. Deras vinodlingar ligger i Uco-dalen i Mendoza och i kollektionen hittar du fem röda viner och två vita. Det röda Vinilo Malbec är rubinrött med violetta toner och har en doft av röda frukter och kryddor. Vinet är dessutom friskt med en viss syra och det har en bra struktur och runda tanniner.