Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Adnams

(1)

Adnams är ett anrikt brittiskt bryggeri med en lång och stolt historia av ölbryggning.

Adnams är ett familjeägt bryggeri som grundades redan 1872 i Southwold i Suffolk, England. Bryggeriet är känt för sina välsmakande och högkvalitativa öl, som bryggs med stor omsorg och hantverksskicklighet. Adnams har en bred portfölj av öl, från klassiska ales till moderna craft beer-stilar.

Adnams historia

Adnams har en historia som sträcker sig över 150 år tillbaka i tiden. Bryggeriet grundades av George och Ernest Adnams, och har sedan dess varit i familjens ägo. Under årens lopp har Adnams utvecklats och moderniserats, men alltid med respekt för traditionerna och hantverket.

Öl från Adnams

Adnams brygger en mängd olika ölsorter, från klassiska engelska ales som Bitter och IPA, till moderna craft beer-stilar som Pale Ale och Stout. Bryggeriet är känt för sin hantverksskicklighet och använder traditionella bryggmetoder i kombination med modern teknik för att skapa öl av högsta kvalitet.

Öl från Adnams kännetecknas av en välbalanserad smak med tydlig karaktär från malt och humle. De klassiska ale-sorterna har en fyllig maltighet med inslag av karamell och nötter, medan de modernare stilarna ofta har en friskare humleprofil med toner av citrus och tropisk frukt. Oavsett vilken sort du väljer kan du vara säker på att få ett öl av toppklass från Adnams.