• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Italiensk Vinsamling

Pris 1 289 kr

 • Köp

Viva l'Italia!

Italien

Från Valle d`Aosta-dalen i norr till Apulien på klacken och Calabrien i spetsen på den långa stöveln med ett avslut på den lilla ön Pantelleria söder om Sicilien sträcker sig det fantasiska vinlandet Italien.

Med så mycket olika stilar och hela 1000 olika druvor så finns här något för allas smak. Med en diger vinhistoria på över 2000 år så räknas Italien in bland de äldsta av vinländer men historien om Italien som kvalitativt vinland är bra mycket kortare än så. Inte förrän på 60-talet fick landet ett uppsving vad gäller sitt idag goda rykte om att ha några utav de finaste distrikt i världen såsom Piemonte- med Barolo och Barbarescco, Toscana- med Chianti och Brunello Di Montalcino och Valpolicella - med Amarone.

Italien är bra mycket mer än bara dessa stora namn och här vill vi visa på en blandad kompott med roliga och riktigt prisvärda viner från lite olika områden och med olika stilar. Till exempel en fyllig och koncentrerad Negroamaro från Apulien och en spännande Frappato från innovativa EnoItalia och populära Sicilien. Njut av fruktig Merlot från Venetien och på vitvinssidan av en frisk Grillo från Sicilien. Fira med Världens bästa Prosecco från stjärnorna på Andrea Biasiotto!

Totalt 10 Flaskor

* Limterad upplaga, erbjudandet gäller så länge lagret räcker

Innehåll
10 flaskor
Lagerstatus
100+ st
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Emporium Appassimento Rosso Salento 2019

  Antal:2
  129 kr
 • Vigna Dogarina Merlot Venzia 2020

  Antal:2
  119 kr
 • Muralia Manolibera Maremma 2018

  Antal:2
  129 kr 159 kr
 • Vinuva Grillo 2019

  Antal:2
  119 kr
 • Andrea Biasiotto Prosecco Millessimato Extra Dry

  Antal:2
  149 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS