• Snabb leverans hem till dörren
  • Trygg e-handel
  • Kundbetyg 4.6 / 5   49 689 omdömen
  • Nöjd kund-garanti

Tävlingsregler

Vinn en bubbelprovning för dig och dina vänner! Berätta varför just du ska vinna. Nedan har vi samlat all information om tävlingen samt villkor och regler. Lycka till!

Tävlingsperiod

Tävlingen pågår från 8 maj 2023 till den 22 maj 2023 och anordnas av Vinoteket.com. 

Hur tävlar man?

Du tävlar genom att följa Vinoteket på Instagram samt gillar tävlingsinlägget, kommenterar varför just du ska vinna samt delar inlägget i din story.

Vem kan tävla?

Du måste vara minst 25 år för att kunna delta i tävlingen.

Vad vinner man?

Vinsten är en bubbelprovning med en av Vinotekets sommelierer. Provningen håller på i 1.5-2h. Ni kan vara 10 personer totalt. Vinsten kan tas ut en kväll/dag, i mån av tillgänglighet, fram till den 1:a december 2023.

Vinoteket kommer att kontakta vinnaren för att boka in datum för provningen.

Vinsten kan inte lösas in mot kontanter, bytas mot något annat eller överlåtas till någon annan. Vinsten är personlig och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Hur vinner man?

Vinnaren väljs ut av en jury bestående av medarbetare från Vinoteket. Bäst motivering vinner. Om du är vinnaren så blir du kontaktad efter tävlingsperiodens slut, dock senast den 31 maj 2023. Om vi inte skulle få kontakt med dig inom två veckor efter avslutad tävlingsperiod, eller om det skulle visa sig att du inte uppfyller tävlingsvillkoren, så kommer din vinst att förfalla och en annan vinnare utses. Det är enbart möjligt att vinna en gång per hushåll. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren kontaktas via mail samt kommer tillkännages på vår instagram så snart vi har kommit i kontakt med vinnaren.

Ansvar och hantering av tävlingsbidrag 

Vinoteket tar inte ansvar för eventuella tekniska problem med deltagandet som beror på den tävlandes datorutrustning, mobiltelefon, Internetuppkoppling eller motsvarande. Du ansvarar för att det inskickade bidraget inte är kränkande, sexistiskt eller på annat sätt anstötligt. Vinoteket förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som strider mot dessa regler. Bidrag med stötande innehåll deltar inte i tävlingen. Det är på ditt eget ansvar att det inlämnade bidraget inte står i strid med tillämplig lagstiftning och/eller inte innefattar rättigheter tillhörande någon annan part. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Vinotekets beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Vinoteket förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor. 

Tryckfel och oavsiktliga missförstånd 

Vinoteket eller andra parter som medverkar direkt eller indirekt i denna tävling ansvarar inte för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen.

Övrigt

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook eller Instagram. 

Ta mig till Vinotekets topplista!