Tävlingsregler

Vinn en bubbelkväll med dina vänner! Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du chans att vinna en bubbelprovning. Nedan har vi samlat all information om tävlingen samt villkor och regler. Lycka till!

Tävlingsperiod

Tävlingen pågår från 4 oktober 2023 till den 4 december 2023 och anordnas av Vinoteket.com.

Hur tävlar man?

Du tävlar genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev, signa upp här.

Vem kan tävla?

Du måste vara minst 25 år för att kunna delta i tävlingen.

Vad vinner man?

Vinsten i tävlingen är en bubbelprovning för upp till 10 personer.

Hur vinner man?

Vinnaren utses av oss på Vinoteket efter avslutad tävling.  Om du är vinnaren så blir du kontaktad efter tävlingsperiodens slut, dock senast den 11 december 2023. Om vi inte skulle få kontakt med dig inom två veckor efter avslutad tävlingsperiod, eller om det visar sig att du inte uppfyller tävlingsvillkoren, så kommer din vinst att förfalla och en annan vinnare utses. Vinotekets val kan inte överklagas. Vinnaren kontaktas via mail samt kommer att tillkännages på vår webbsida snarast efter kontakt.

Ansvar och hantering av tävlingsbidrag 

Vinoteket tar inte ansvar för eventuella tekniska problem med deltagandet som beror på den tävlandes datorutrustning, mobiltelefon, Internetuppkoppling eller motsvarande. Bidrag med stötande innehåll deltar inte i tävlingen. Det är på ditt eget ansvar att det inlämnade bidraget inte står i strid med tillämplig lagstiftning och/eller inte innefattar rättigheter tillhörande någon annan part. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Vinotekets beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Vinoteket förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.

Tryckfel och oavsiktliga missförstånd 

Vinoteket eller andra parter som medverkar direkt eller indirekt i denna tävling ansvarar inte för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen.

Övrigt

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook eller Instagram. 

Ta mig till Vinotekets topplista!