Lyxigare chips med rom och smetana

Gör chipsskålen lite lyxigare nästa gång! Lägg upp chips på ett serveringsfat och toppa med smetana, rom, rödlök och dill. Enkelt men lite roligare än en klassisk dipp. Vill du lyxa till det ännu mer så väljer du kalixlöjrom!

Gör så här

Koka upp potatisen så pulversåsen är riktigt färsk när du serverar!

  1. Finhacka rödlök och dill.
  2. Lägg upp lättsaltade chips på ett serveringsfat.
  3. Klicka snyggt ut stenbitsrom, smetana, finhackad rödlök och dill.

Njut av snacks med stil!

Ingredienser

Chips med rom och smetana

  • 1 förp lättsaltade chip
  • 2 dl smetana
  • 80 g stenbitsrom
  • 0,5 rödlök, finhackad
  • 1 knippe dill

Relaterade produkter

Mer från Recept

Visa mer från Recept