• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Casa Toria Vino Spumante Extra Dry Annan

Casa Toria Vino Spumante Extra Dry

"Casa Toria Extra Dry kommer i en specialdesignad flaska och med sin friska och bäriga profil kommer den att göra succé en solig dag i trädgården!"

Pris 99 kr
Lagerstatus
500+ st
Lagring
Drick nu, medan ungt och fräscht
Karaktär
Torrt & Fruktigt
Färg
Ljust halmgult, med fina ihållande bubblor
Land
Italien
Region
Venetien
Distrikt
Veneto
Klassifikation
IGT
Producent
Bosco Viticultori
Huvuddruva
Annan
Druvor
Blandade lokala druvor
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
15 g/l
Alkoholhalt
11%
Kategorier

Doft & smak

Lätt fruktiga smaker av ljus frukt, såsom citron, päron och äpple samt en lätt blommig ton. Torrt, men med en fin subtil sötma, som balanseras upp av en frisk och krispig syra.

Passar till

Servera runt 8-10°C till skaldjur, eller enklare fiskrätter. Servera till en lunch i solen, eller bara som en fräsch aperitif.

Beskrivning

Bosco Viticultori är beläget i Salgareda, i hjärtat av östra Veneto, en region som är starkt förknippad med vinproduktion. Regionen som inhyser viktiga städer som Venedig, Verona och Treviso, varifrån Prosecco har sitt ursprung. Casa Toria är ett oerhört prisvärt och välbalanserat bubbel, full av krispig frukt och blommiga toner. Perfekt som en aperitif men matchar även fisk och skaldjur alldeles utmärkt. En specialdesignad flaska som kommer att inta hedersplatsen på årets alla festbord! Producent är vår partner Bosco Viticultori, som gjort sig kända för att producera olika stilar och typer av viner, men alltid till extremt bra prisvärdhet. Casa Toria är inget undantag!

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS