Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Venetien Italien
Casa Toria Vino Spumante Extra Dry Blend

Casa Toria Vino Spumante Extra Dry

109kr

1 flaskor
Casa Toria Vino Spumante Extra Dry Blend
Casa Toria Vino Spumante Extra Dry 109kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
184 st

Casa Toria Extra Dry kommer i en specialdesignad flaska och med sin friska och bäriga profil kommer den att göra succé en solig dag i trädgården!

Perfekt till skaldjur, eller enklare fiskrätter, till en lunch i solen, eller bara som en fräsch aperitif. Servera runt 8-10°C

Lätt fruktiga smaker av ljus frukt, såsom citron, päron och äpple samt en lätt blommig ton. Torrt, men med en fin subtil sötma, som balanseras upp av en frisk och krispig syra.

Omdömen

Beskrivning

Bosco Viticultori är beläget i Salgareda, i hjärtat av östra Veneto, en region som är starkt förknippad med vinproduktion. Regionen som inhyser viktiga städer som Venedig, Verona och Treviso, varifrån Prosecco har sitt ursprung. Casa Toria är ett oerhört prisvärt och välbalanserat bubbel, full av krispig frukt och blommiga toner. Perfekt som en aperitif men matchar även fisk och skaldjur alldeles utmärkt. En specialdesignad flaska som kommer att inta hedersplatsen på årets alla festbord! Producent är vår partner Bosco Viticultori, som gjort sig kända för att producera olika stilar och typer av viner, men alltid till extremt bra prisvärdhet. Casa Toria är inget undantag!

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt

Finns i samling