• Bordeaux Frankrike
Château Lilian Ladouys Saint-Estèphe 2020 Cabernet Sauvignon

Château Lilian Ladouys Saint-Estèphe 2020

299kr

1 flaskor
Château Lilian Ladouys Saint-Estèphe 2020 Cabernet Sauvignon
Château Lilian Ladouys Saint-Estèphe 2020 299kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
17 st

Perfekt vin att visa på årgångens klass!

Servera vinet kring 18 grader. Gärna efter en stund på karaff till kraftfulla köttanrättningar som mustiga grytor eller grillat serverat med en mustig sås och krämig gratäng.

Sprudlande aromer och smaker av krossade svarta körsbär, kirsch och cassis. Inslag av kanelstång, krita, läder, dammig jord, lavendel och vild salvia. Den medelfylliga kroppen levererar ett munfyllande lager av mogna, lättillgängliga tanniner och en sprudlande ryggrad, som avslutas med en kvardröjande mineralton.

  • Volym: 750 ml
  • Alkoholhalt 13.4%

Omdömen

Beskrivning

Château Lilian Ladouys är en Cru Bourgeois Exceptionnel (den högsta Cru Bourgeois-klassificeringen) vars djupa engagemang för ekologiskt jordbruk drivs av Lorenzetti-familjens passion och kunskapen hos gårdens team.

Den 20 februari år 2020 avkunnades domen: Château Lilian Ladouys hade klassats som en Cru Bourgeois Exceptionnel! Denna ära kommer från år av hårt arbete och investeringar av hela teamet vilket är svaret på vad som möjliggjort att de kunnat lyfta fram kvaliteten på vinerna, de exemplariska vingårdsteknikerna, marknadsföringen av vinerna och det välkomnande som gården erbjuder sina gäster.

Utmärkelser

93 Poäng - CellarTracker
91 Poäng - Tim Atkins

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt

Finns i samling