Neleman Cabernet-Bobal 2016
  • Fri frakt, värde 199kr
  • 100% Nöjd kund-garanti
  • Över 1000 unika viner
Ekologiskt vin
Neleman Cabernet-Bobal 2016 Bobal
Ekologiskt vin
Neleman Just Fucking Good Wine Red 2016

Pris: 175 kr

Neleman Cabernet-Bobal 2016

"Kryddig blend med läckra Bobal från Neleman"

Pris 139 kr

Lagerstatus
Tillfälligt slut
Karaktär
Fruktigt & Smakrikt
Land
Region
Distrikt
Producent
Neleman
Huvuddruva
Druvor
80% Bobal, 20% Cabernet Sauvignon
Typ
Rött
Sockerhalt
4 g/l
Alkoholhalt
13,5%
Se även

Doft & Smak

Fruktig, mörk doft av skogsbär, svarta vinbär och torkade kryddor tillsammans med inslag från ekfat. Medelfyllig, fruktig och rund smak med en härlig kombination av frukt och bär, kryddor och fatinslag. Bra syra och runda, mjuka tanniner.

Passar till

Bra kombination med vilträtter och grytor. Också gott till pizza med korv eller skinka eller till mellanlagrade ostar. Servera svalt, kring 18-19 grader. Vinet är ekologiskt.

Beskrivning

Neleman Wines är en nutidens vinproducent i bemärkelsen att det är ett samarbete mellan en holländsk reklambyrå och en djupt dedikerad ekologisk vinbonde i Valencia. Resultatet är unikt - naturviner i en modern och lekfull förpackning som överlevererar på kvalitet kontra pris. Alla deras viner har på kort tid blivit tvättäkta kundfavoriter bland er kunder och vi lanserar hela tiden nya blends från dem. Och just det, alla vinerna är också ekologiskt certifierade och helt utan ägg varför de också passar veganer. Deras Cabernet-Bobal är en fruktig och kryddig blend från varma Valencia.