Årgångar i lager

 • 2019
  299 kr
  750 ml
  Getostens bästa kompis!
 • 2020
  299 kr
  750 ml
  Premiumvin från Napa!

Beskrivning

Under 1981 etablerade Ron och Diane Miller, Silverado Vineyards, i hjärtat av Stags Leap distrik. Under åren expanderade de sin egendom till att omfatta sex distinkta vingårdar i Napa Valley och Carneros . Den magnifika skörden från dessa rancher är den enda källan till Silverados fantastiska viner, en av dem är denna, Miller Ranch Sauvignon Blanc från ett specifikt vingårdsläge i Napa Valley.

Passar till

Strålande vin till färska skaldjur, till elegantare fiskanrättningar eller till en sallad med getost och valnötter. Servera väl kylt, kring 9-10 grader.

Produktinformation

Lagerstatus
85 st
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Friskt & Fruktigt
Färg
Ljust gyllene
Land
USA
Region
Kalifornien
Distrikt
Napa Valley
Producent
Silverado Vineyards
Huvuddruva
Sauvignon Blanc
Druvor
95% Sauvignon Blanc, 5% Semillon
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
<0.3 g/100ml
Alkoholhalt
13.9%
Se även
 • Producent

  Silverado Vineyards

  Har en gedigen historia i Napa Valley.
  De var först 1981 som Silverado Vineyards började framställa sitt vin. Sedan dess har de fått ett utmärkt rykte för både kvalitet och konsistens. 

 • Huvuddruva

  Sauvignon Blanc

  Sauvignon Blanc - "den vilda vita" En omåttligt populär grön druva som odlas i nästintill hela vinvärlden. Sauvignon Blanc är en aromatisk druva med en frisk syra och ger mer eller mindre alltid torra viner.

 • Region

  Kalifornien

  USA är ett modernt och nytänkande vinland som är en seriös utmanare till de traditionella vinregionerna i Europa. Kalifornien, som står för huvuddelen av vinproduktionen, har kallats en av världens mest intressanta vinregioner just nu.

 • Distrikt

  Napa Valley

  Ett av USAs mest berömda vindistrikt.
  Napa Valley i Kalifornien är känt för sina vinodlingar och viner av hög kvalité. Regionen är känd för röda viner och hög alkoholhalt.

Finns i samling