• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel

Vite Mia Rosso Puglia Biologico 2019

Pris 799 kr

Köp

TOTALT 6 FLASKOR I TRÄLÅDA

Vite Mia är ett ekologiskt certifierat varumärke från en av Italiens främsta innovatörer - EnoItalia. Idén var enkel, att hitta den regionen som producerade de mest prisvärda ekologiska druvorna. Det visade sig vara Puglia nere på Italiens klack varpå EnoItalia skrev avtal med de bästa druvodlarna. Resultatet är ett otroligt prisvärt, smakrikt och smart producerat vin. Bra redan där, men dessutom är det ekologiskt certifierat, har nyligen fått guld i en av de största internationella vintävlingarna och bara för oss i Sverige paketeras det också i en riktigt läcker trälåda om sex flaskor!

Lagring: Drick nu eller inom 3-4 år

Karaktär: Fruktigt och smakrikt

Färg: Rubinröd

Land: Italien

Region: Puglia

Passar till: Servera svalt runt 17-18 grader. Härligt allroundvin som både passar till sommarens kryddiga grillrätter, en köttgryta, plockbrickan på altanen eller en pizza Bianco.

Druvor: 50% Primitivo, 50% Negroamaro

Doft & Smak: Rund, fruktig och inbjudande doft av skogsbär, hyvlad kakao, örter och mjölkchoklad med snygga, lite rostade fatkaraktärer. Fyllig, smakrik och rund med massor av björnbär, mogna jordgubbar, svarta vinbär, kakao och rostat kaffe. Bra, lena tanniner och en fruktig, lång avslutning.

Sockerhalt: 4,7 g/l

Alkoholhalt: 13,5 %

Priser:

Guld: Berliner Wine Trophy, 2019

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
38 st

Vinlådan Innehåller

  • Vite Mia Rosso Puglia Biologico 2019 (i trälåda)

    Antal:6
    129 kr