• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Paco Garcia Beautiful Things 2015 (6 flaskor i presentförpackning)
Bodegas Paco Garcia är en av de mest levande och spännande nya vingårdar under de senaste åren. Det unga teamet bakom består av Juan Bautista García och Ana Fernandez Bengoa, som tog över sina föräldrars gamla vingård i Murillo de Rio Leza 2008 och moderniserade den helt. De ändringar som gjordes var uppenbara från de allra första vinerna de producerade. Tillsammans med deras påfallande okonventionella etiketter är Pacos viner omedelbart igenkännliga.

Lagring: Drick nu, till och med 2024

Karaktär: Komplext och fruktigt

Färg: Mörkt körsbärsrött

Land: Spanien

Distrikt: DOCa Rioja

Passar till: Servera runt 16-18°C tillsammans med en mängd olika maträtter med bas på rött kött, såsom en premiumbiff, eller varför inte en smakrik gryta eller vällagrade ostar.

Druvor: 90% Tempranillo, 10% Graciano

Doft & Smak: Intensivt och komplext, med djupa aromer av mogen svart frukt, nyanserad med inslag av vanilj, muskot, lakrits och kaffe över en lockande mineral och jordnära bakgrund. Stort och smakrikt, med mogna tanniner och en sammetslen kropp. Mycket bra syra och lång finish med inslag av cederträ, karamell, mandel, kaffe och kryddor.

Alkoholhalt: 14,2 %

6 FLASKOR I PRESENTFÖRPACKNING

* Presentförpackningens utseende kan avvika från den på bilden.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Slut

Vinlådan Innehåller

  • Paco Garcia Beautiful Things 2015 (i presentförpackning)

    Antal:6
    329 kr 409 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS