• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Glossybox Beauty Bubbles Birthday Edition
GLOSSYBOX BEAUTY BUBBLES - LIMITED BIRTHDAY EDITION

Skåla i sann Glossyanda med rosa bubbel! När du köper denna bubbelbox innehållande sex flaskor GLOSSYBOX Beauty Bubbles så få du med en GLOSSYBOX Birthday-Edition box. Limiterad upplaga, endast 50 boxar tillgängliga, så först till kvarn gäller. En snyggt designad box innehållande fem skönhetsprodukter till ett värde över 750 kr! Priset för boxen är 159 kr om man signar upp sig på Glossybox.se och blir en "Glossie"/månadsprenumerant.

GLOSSSYBOX Beauty Bubbles är ett samarbete mellan Glossybox och Vinoteket.se. I samband med att Glossybox firar global födelsedag i augusti har vi tagit fram och lanserar ett Italienskt ekologiskt certifierat och veganvänligt rosébubbel i en limiterad upplaga.

GLOSSSYBOX Beauty Bubbles säljs exklusivt på Vinoteket.se och passar utmärkt som sällskapsdryck och till lättare mingelrätter. Perfekt för att fira Glossybox födelsedag eller när du vill preppa inför partyt med dina vänner i sann Glossyanda.

Bubblet är friskt, fruktigt och torrt med krispig och uppfriskande syra med trevliga antydningar om sötma. Doft av körsbär, jordgubbar och en hint av citrus med en låg sockerhalt på endast 9 gram per liter. För bästa upplevelsen, servera väl kylt, gärna i ishink á 7-8 grader.

Totalt 6 flaskor bubbel + 1 Glossybox-Birthday-Edition-Box!

*Endast 50 boxar! Erbjudandet gäller så länge lagret räcker, först till kvarn!

Innehåll
6flaskor (7 artiklar)
Lagerstatus
Slut
Kategorier

Vinlådan Innehåller

  • Glossybox Beauty Bubbles Sparkling Rosé Brut Organic

    Antal:6
    129 kr 149 kr
  • Glossybox The Birthday Edition

    Antal:1
    Läs mer

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS