• Fri frakt Fri frakt
  • Snabb hemleverans Snabb hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel
Glossybox Beauty Bubbles Sparkling Rosé Brut Organic

Glossybox Beauty Bubbles Sparkling Rosé Brut Organic

"Skåla i sann Glossyanda med rosa bubbel! "

Pris 129 kr 149 kr

Köp 1 st
Köp 4 st
Köp 6 st
Lagerstatus
500+ st
Lagring
Drick nu medan ungt och fräscht
Karaktär
Frisk & Ren
Färg
Ljusrosa
Land
Region
Druvor
Ekologiska druvsorter från norra Italien
Volym
750 ml
Sockerhalt
9 g/l
Alkoholhalt
11,5%
Se även

Doft & Smak

Frisk, fruktig och torr med krispig och uppfriskande syra med trevliga antydningar om sötma. Doft av körsbär, jordgubbar och en hint av citrus. Låg sockerhalt på endast 9 gram per liter. Vinet är även veganvänligt, vilket innebär att vinet inte innehåller några animaliska ämnen då inget sådant tillsatts någonstans under tillverkningsprocessen såsom äggvita eller mjölk vid klarering.

Passar till

Perfekt till fredagsmyset eller när du vill preppa inför partyt i sann Glossyanda. Avnjut som aperitif eller till lättare mingelrätter. Serveras väl kylt, gärna i ishink á 7-8 grader.

Beskrivning

I samarbete med Glossybox har vi på Vinoteket.se tagit fram ett Italienskt ekologiskt certifierat och veganvänligt rosébubbel. Bubblet passar utmärkt som sällskapsdryck och till lättare mingelrätter. GLOSSYBOX Beauty Bubbles säljs exklusivt på Vinoteket.se i en väldigt limiterad upplaga, så passa på att klicka hem några flaskor och fira i sann Glossyanda med dina vänner nästa gång ni ses.

”Tillsammans med Vinotekets sommelierer valde vi att fokusera på ett ekologiskt och veganvänligt rosa bubbel som andas Glossybox. Inte bara i den ljusrosa färgen, utan även i designen som går hand i hand med vårt varumärke och firandet av vår födelsedag!”

– Sandra Baumann, PR & Partnership Manager, GLOSSYBOX Nordics

PS. Glöm inte att dela med dig av när du firar i sann Glossyanda med dina vänner! Använd # nedan på Instagram, och glöm inte att tagga @glossybox_sweden och @vinoteket

#GlossyboxBeautyBubbles #StayGlossy #GlossyBirthday #Vinoteket #TellOnlyYourBestFriends