• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
  • Vinlåda

Chevalier d'Albran Bordeaux 2016 (6 flaskor i originalkartong)

  • 6 flaskor

Klassisk Bordeaux till fyndpris!

Efterfrågan på Chevalier d'Albran var överväldigande och tyvärr är denna omgång redan slutsåld! Istället rekommenderar vi den mycket prisvärda Bordeauxen Comte de Gironde 2018 som levereras i snygg originalträlåda om sex buteljer!

Chevalier d'Albran produceras av Château Peychaud som är beläget i Ambarès-et-Lagrave, precis intill Medoc, och grundades redan på 1600-talet av Marquis de Fayet. Markisen var rådgivare vid det kända Bordeaux-parlamentet och förfader till dagens ägare, familjen de Pontac. En vingård som varit i samma familjs ägo sedan 1600-talet är inget man springer på varje dag!

Här odlas de tre mest traditionella Bordeaux-druvorna Merlot, Cabernet Sauvignon och Cabernet Franc, som växer på olika grus- och alluviumjordar, vilket ger vinerna en stor komplexitet och ett utmärkt uttryck för områdets terroir. Sedan 2012 producerar de två systrarna de Pontac, Slanie och Elisabeth, röda och rosa viner i en ren och klassisk Bordeaux-stil. Stora dofter av röd frukt, med en trivsam kryddighet. Chevalier d'Albran Bordeaux 2016 är ett praktexemplar med runda och fylliga smaker av mogen röd frukt, inslag av mörk choklad samt välbalanserade och sammetslena tanniner med en fin touch av ekfat.

Vinet levereras i producentens originalkartong och kan endast köpas i en låda om sex flaskor. Detta handlar alltså inte om en trälåda utan en vanlig pappkartong.

Totalt 6 Flaskor (Permanent nedsatt 23 %!)

599kr 774kr

Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

  • Slut
Lagerstatus:
Slut

Produktinformation

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Slut

Vinlådan Innehåller

  • Chevalier d'Albran Bordeaux 2016 (i originalkartong)

    Antal:6
    99 kr 129 kr

Omdömen

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS