• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Champagne Drappier Collection

Pris 3 739 kr
Det mesta och bästa från välrenommerade Drappier!

Champagne Drappier specialiserar sig på Pinot Noir och ligger i södra delen av Champagne i Bar-sur-Aube, där klimatet är nära besläktat med Chablis. Michel Drappier är en pionjär och var den första som gjorde en Champagne utan tillsats av svavel, tillverkade ekologisk Champagne och utsågs 2017 av Drinks Business till "Green personality of the year" och är den första koldioxidneutrala champagneproducenten.

Drappiers källare är ursprungligen en del av ett stort kloster byggt på 1100-talet. Källarna omvandlades till ett fängelse efter den franska revolutionen och togs över av familjen Drappier strax efter andra världskriget. Drappiers bästa mark omger idag de historiska källarna. Här nere lagras flaskorna optimalt med samma temperatur och fuktighet året runt. Det ger Drappier-champagner otroligt bra förutsättningar för lång och perfekt lagring.

Michel Drappier är idag ansvarig för detta lilla, familjeägda champagnehus. Det finns stor respekt runt Michel bland de andra champagneproducenterna, och Michel är känd för att vara både en skicklig och innovativ vinmakare. Han har fått maximalt ut av odlingarnas potential, genom att bland annat tillämpa modernare produktionsmetoder och göra nya planteringar.

En trevlig provningslåda med hela sju prisbelönta viner från detta fantastiska lilla Champagnehus. Småskaligt och prisvärt!

Totalt 7 flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
7 flaskor
Lagerstatus
16 st

Vinlådan Innehåller

 • Champagne Drappier Clarevallis

  Antal:1
  549 kr 649 kr
 • Champagne Drappier Brut Nature Sans soufre Zéro dosage

  Antal:1
  599 kr
 • Champagne Drappier Carte d'Or Brut NV

  Antal:1
  399 kr 429 kr
 • Champagne Drappier Brut Nature Zero Dosage

  Antal:1
  499 kr
 • Champagne Drappier Blanc de Blancs Grand Cru 2012

  Antal:1
  749 kr
 • Champagne Drappier Rosé de Saignée Brut

  Antal:1
  449 kr
 • Champagne Drappier Rosé Nature Pinot Noir Zero Dosage

  Antal:1
  499 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS