• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Voga Spumante Selezione!

Pris 799 kr
Vårens bubbel i lyxiga designflaskor!

En av Italiens absolut främsta och mest innovativa producenter är, utan tvekan, EnoItalia från Bardolino i Veneto. Producenten grundades på 70-talet och har sedan dess gått från ett litet kompisprojekt till en av Italiens drivande och mest prisbelönade vinmakare med både egna vinodlingar och långsiktiga kontrakt i stort sett alla vinregioner i hela Italien. Fokus ligger alltid på maximalt med vin för pengarna, ofta i en modern och fyndig förpackning och är vinerna inte ekologiskt certifierade så är de alltid så nära naturlig odling det bara är möjligt i varje vins ursprung.

Här har vi till att börja med samlat två Prosecco i snygga diamantflaskor. En krispig vit version i den extra torra Brut-stilen och en lyxig rosa nyhet i den så populära Extra Dry-stilen. Som grädde på moset hittar du den helt nya bubblande rosén gjord på den i Venetien älskade druvan Pinot Grigio. Den kommer i en häftigt specialdesignad flaska!

Dessutom får du en behändig vinkylare i plast som är som gjord för att ta med på picknick eller på utflykten.

Totalt 6 flaskor + 1 Vinkylare i plast

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Vinflaskan i vinkylaren på bilden är ett serveringsförslag och ingår ej

Innehåll
6flaskor (7 artiklar)
Lagerstatus
Bara 4 st kvar
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Voga Prosecco Brut

  Antal:2
  129 kr
 • Voga Spumante Rosé

  Antal:2
  129 kr
 • Voga Prosecco Rosé 2020

  Antal:2
  149 kr
 • Voga Wine Bag

  Antal:1
  Läs mer

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS