• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Bordeaux - Despagne Parcelle Collection

"One of the most admirable operations of Bordeaux!" - Robert Parker

Robert Parker är en utav världens absolut mest kända och inflytelserika vinkritiker. Genom hans 100-poängskala har han förändrat mångas syn på vin. Hans betygssystem tillsammans med sitt nyhetsbrev "The Wine Advocate" har under många år styrt prissättningen i USA för nya Bordeauxviner, som är just hans specialitet. Så när han berömmer en producent på detta sätt, då kan man vara säker på att det är bra.

Familjen Despagne är rotade i Entre-Deux-Mers, och har varit så i över 200 år. Som ett familjeföretag har Despagne gjort sig ett namn bland de stora vinerna i Bodeaux, tack vare innovation och kunskap inom både ledarskap och framställning av fantastiska viner. Gården drivs nu av den 8:e generationen i ordningen och erbjuder en bred palett av färger och även ovanliga smaker som igenkänns världen över. I denna samling har vi alltså plockat ihop tre av deras viner, en Merlot-driver och en Cab-driver blend samt ett friskt vitt med Sauvignon Blanc som huvuddruva.

Totalt 9 flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
9 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Despagne Parcelle #B1415 Bassin Cabernet Sauvignon 2017

  Antal:3
  149 kr
 • Despagne Parcelle #C689 Callonges Bordeaux Blanc 2018

  Antal:3
  139 kr
 • Despagne Parcelle #C5 Ecureuil Bordeaux Merlot Rouge 2017

  Antal:3
  149 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS