Champagne under 300 kr!

Pris 1 749 kr 2 054 kr Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

Köp

Champagnetrippel under 300 kr till permanent nedsatt pris!

Det är alltså helt sant! En samling kvalitetschampagne för under 300 kr per butelj, bättre än så blir det knappast. Passar perfekt till sensommarens alla festligheter eller när man vill unna sig lite extra till myset när hösten gör sitt intåg.

Njut av läckra bubblor från tre kvalitetsproducenter i en samling om sex flaskor. Ett riktigt klipp för det permanent nedsatta priset 1749 kr (Nedsatt 15 % från ordinarie pris 2054 kr).

Först ut är ingen mindre än vår fantastiska huschampagne Jean-Paul Hebrart Cuvée de Reserve Brut Premier Cru. Den insmickrande doften är öppen med citrus, äpplen, toner av rostat bröd och en fin floralitet. Smaken är fräsch och krispig med bra rondör och integrerad mousse, lång och elegant eftersmak. Ett kap med 91 poäng från Robert Parker och ett nytt permanent nedsatt pris!

Champagne Emile Dupuis Brut fullkomligt svämmar övar av expressiva och eleganta dofter av vit frukt och nygräddat bröd tillsammans med välavrundade inslag av blomster och krydda. Sist men inte minst får du njuta av Champagne Louis de Varancy. Uttrycksfull bärighet med dominans av hallon, med stor elegans, finess, brödighet och en härlig citrusfräschör.

Totalt 6 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
100+ st
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Champagne Jean-Paul Hebrart Cuvée de Reserve Brut 1er Cru

  Antal:2
  299 kr 329 kr
 • Champagne Emile Dupuis Brut

  Antal:2
  299 kr
 • Champagne Louis de Varancy

  Antal:2
  279 kr 399 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre.

Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket drivs av Vinoteket.com ApS