• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Champagne & Co!

Pris 999 kr
Champagne & Friends!

Det finns en hel uppsjö av kvalitativa mousserande viner från olika distrikt i det vackra vinlandet Frankrike. De kan lätt hamna i skymundan då de inte är adresserade Champagne.

I denna samling vill vi visa upp några riktigt bra exempel både innanför och utanför Champagnes gränser. En samling som låter dig testa på prisvärda och kvalitativa bubblande läckerheter. Allt från elegant Champagne till värdiga franska alternativ. Gemensamt har de alla att de är perfekta att unna sig när man vill fira lite extra!

Den här vinlådan går att prenumerera på!

Beställer du den här samlingen ofta? Nu kan du prenumerera på den! Prenumerationen är helt bindningsfri och du kan enkelt byta till en annan låda eller hoppa över en leverans när du vill. För att bli prenumerant och få automatisk leverans av den här vinlådan, tryck på prenumerera och välj ett tidsintervall som passar dig.

* Innehållet i samlingen kan variera från gång till gång men oftast är det samma viner.

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
100+ st
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Grandial Brut Blanc de Blancs

  Antal:2
  99 kr
 • Champagne Charles Devauchene

  Antal:1
  279 kr
 • Tholomies Crémant de Limoux Brut

  Antal:1
  139 kr
 • Francois Dulac Blanc de Blancs Brut

  Antal:2
  99 kr
 • Pierlant Brut

  Antal:2
  99 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS