Barahonda Colección
  • Fri frakt, värde 199kr
  • 100% Nöjd kund-garanti
  • Över 1000 unika viner

Barahonda Colección


Bodegas Barahonda Barrica 2015 Barahonda Campo Arriba Old Vines 2015 Bodegas Barahonda Crianza 2015 Tvåstegs Vinöppnare 'Vinoteket'

Bodegas Barahonda grundades 1925 i den relativt okända regionen Yecla i sydöstra Spanien, men som tillsammans med sin granne Jumilla nämns allt oftare för sina prisvärda och spännande viner. Med 150 hektar vinodlingar och ett helt nytt toppmodernt vineri bärgar Barahonda för toppkvalitet till kanonpriser. Barahonda är en partner till oss sedan många år och därför har vi valt att sätta ihop en härlig samling av deras bästa viner att njuta av.

Samlingen innehåller sex olika fylliga rödviner och en frisk och fräsch vit om totalt nio buteljer. Här hittar du kryddig Crianza, den fruktiga och rostade Barrica, och fräsch och fruktig ekologisk Monastrell Merlot och de två storsäljarna Carro och Organico. För första gången i Sverige hittar du även Barahondas härliga vita vin! Slutligen har vi lagt med den otroligt smakrika och populära Campo Arriba som fått höga lovord och hela 93 poäng av självaste Robert Parker!

Vi har har även stoppat ned en kvalitativ vinöppnare från Vinoteket.se. Dessutom får du med nästa stora pryltrend i lådan, en Pop socket! Det är ett fiffigt litet tillbehör som klistras fast på baksidan av telefonen för att man ska kunna hålla den bättre. Mindre risk att tappa telefonen, perfekt på altanen eller bryggan!

* Antalet lådor är begränsat och viner kan ersättas med likvärdiga eller bättre.

Innehåll
6 flaskor (7 artiklar)
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller


Bodegas Barahonda Barrica 2015

Prisvinnande vin
Bodegas Barahonda Barrica 2015 Monastrell 75% Monastrell, 25% Syrah Yecla
Antal:2
140 kr
Läs mer

Barahonda Campo Arriba Old Vines 2015

Prisvinnande vin
Barahonda Campo Arriba Old Vines 2015 Monastrell 70% Monastrell, 20% Syrah, 10% Garnacha Yecla
Antal:2
161 kr
Läs mer

Bodegas Barahonda Crianza 2015

Prisvinnande vin
Bodegas Barahonda Crianza 2015 Monastrell 60% Monastrell, 20% Petit Verdot, 20% Syrah Yecla
Antal:2
145 kr
Läs mer

Tvåstegs Vinöppnare 'Vinoteket'

Antal 1
Läs mer