• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
 • Vinlåda

Sartirano Barbaresco

 • 5 flaskor

Barbaresco är en av de finaste pärlorna i Italien, nästan lika känd som Piemontes andra stjärna Barolo. Båda använder ren Nebbiolo som är den mest vördade druvan i regionen och som tar tid att mogna och visa sin otroligt komplexa, parfymerade karaktär. Denna välutvecklade röda från 2005 kommer från fjärde generationens vinmakare och kusinerna Paolo och Guido Sartirano. Deras familjeegendom grundades 1871 och redan då hade de en handfull vackert belägna vingårdar. Riserva-viner måste ha minst fyra års mognade i fat, där denna röda kan skryta med hela 50 månader mognad i stora, äldre slovenska ekfat för att smickra Nebbiolos karaktär snarare än att att ge ektoner, samt åtta år i flaska.

I denna samling får du två Magnum och tre standardbuteljer av Sartiranos fina Barbaresco Riserva från 2005. Självklart kan du även köpa vinerna för sig genom att enkelt klicka på dem i denna samling.

* Antalet lådor är begränsat och viner kan ersättas med likvärdiga eller bättre.

1 799kr

 • Tillfälligt slut
Lagerstatus:
Tillfälligt slut

Produktinformation

Innehåll
5 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Sartirano Figli Barbaresco Riserva 2005 magnum

  Antal:2
  479 kr
 • Sartirano Figli Barbaresco Riserva 2005

  Antal:3
  282 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS