• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Våra mest prisvärda viner

 • 10 flaskor

Vi lyssnar och vi bryr oss

Prisvärda höstfavoriter!

Kunden har som bekant alltid rätt! För att bevisa denna tes så har vi skapat en samling med de viner som beställs och hyllas av er kunder allra mest.

Först ut är Villa Fura Amore Appassimento med sin fylliga kropp, sin koncentrerade smakrikedom med mycket frukt, kakao, björnbär, lakrits och peppar. Vidare till Fat Baron, en portugis och även den med en stor fyllig kropp, adderat gräddkola från faten, solvarma körsbär och en härlig rund tanninstruktur. Missa inte El Companero Malbec som är en väldigt klassisk Malbec med den blåa frukten som björnbär och plommon, kryddigheten och en lång fin avslutning. Det var godsakerna på rödvinssidan. Det bubbel som vi valt att lägga till är inget mindre än världens bästa Prosecco! Biasiotto, ja den har faktiskt utsetts till det flera gånger av stora vinkritiker, underbara bubblor med friska smaker som päron, citrus och mandel. På vitvinssidan startar vi med Akau Sauvignon Blanc med aromatiska smaker som gul frukt, nässlor samt citrusfräschör. Vinet är läckert krispigt och snustorrt. Sist men inte minst Bodegas Barahonda Blanco Organico. Barahonda har varit en kundfavorit under många år och en av de största storsäljarna är denna vita blend. Smaken är fruktdriven med stenfrukt, tropiska inslag samt en riktigt krispig citruston.

En fulländad samling om tio flaskor av de absolut bästa och mest populära viner vi har i lager just nu.

1 199kr

Våra mest prisvärda viner

1 199kr
Lagerstatus:
77 st

Produktinformation

Innehåll
10 flaskor
Lagerstatus
77 st
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Enrique Mendoza La Tremenda Macabeo Moscatel 2019

  Antal:2
  119 kr
 • Akau Sauvignon Blanc 2020

  Antal:1
  159 kr
 • Andrea Biasiotto Prosecco Millessimato Extra Dry

  Antal:1
  149 kr
 • Cleaver & Steel Malbec 2020

  Antal:2
  109 kr
 • Villa Fura Amore Appassimento 2018

  Antal:2
  99 kr
 • Le Prince de Courthézon Côtes du Rhône 2019

  Antal:2
  129 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS