Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Vinlåda: 8 flaskor
Comte de Gironde Bordeaux Blanc 2021
Paloma de Plata Albariño 2021
Comte de Gironde Bordeaux Blanc 2021
Anselmi Capitel Croce 2021
Bodegas Zuazo Gaston Rioja Crianza 2020
Borsari Amarone Della Valpolicella 2019
Bodegas Zuazo Gaston Rioja Crianza 2020
Champagne Alain Bailly Cuvée Petronille
4.4 (174)

Prisvärda Premiumviner

1 499kr

Tillfälligt slut
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
Tillfälligt slut

Prisvärda Premiumviner med tanke på ditt tycke och smak

De populäraste och mest återbeställda vinerna i en samling!

Utan er kunder vore vi inget därför är vår strävan alltid att finna de absolut bäst och mest prisvärda viner i alla kategorier. Här har vi samlat de viner som ni beställer allra frekventast och är de största kundfavoriterna just nu.

Vad sägs om favoriter som Champagne Jean-Paul Hebrart Cuvée de Reserve Brut 1er Cru med smak av småkakor, citrus och läcker mousse, vidare till vit Bordeaux med toner av gul frukt, nässlor samt uppiggande citrusfräschör, därefter Jean Lefort Petit Chablis 2019 som är allt annat än Petit i smaken. Steniga mineraler, frisk yoghurt samt ett långt fräscht avslut. Slutligen på vitvinssidan kommer Domaine Francois Millet Sancerre, en riktig klassiker. Här sjunger det av mandelblom, nässlor, rökig mineralitet samt ett citrusfriskt avslut. Över till det röda. Här är kraft och elegans ledordet. först ut älskade Aristocratico Amarone Della Valpolicella från toppåret 2016, en Amarone som fyller munnen med välbehag. Smaken är rund och fyllig med smak av russin, plommon samt svarta körsbär med en avslutande läcker struktur som rundar av vinet och får smaken att stanna kvar länge. Sist men inte mint i samlingen presenteras vår underbara Rioja Bodegas Zuazo Gaston Rioja Crianza 2017. Här är det mörka bär, choklad och fina ekfatstoner som gräddkola och vanilj som dominerar, även här ligger smaken kvar och myser både länge och väl.

Om du mot förmodan lyckats missa någon av dessa lysande kundfavoriter så ger vi dig här chansen i en samling om totalt 8 flaskor, passande lika bra till myset framför brasan, den kraftfulla köttgrytan med de närmsta eller det intima firandet.

Vinlådan innehåller

Produktinformation

  • Lagerstatus: Tillfälligt slut

Omdömen

Andra har också köpt