Påsksamling Fest
  • Fri frakt, värde 199kr
  • 100% Nöjd kund-garanti
  • Över 1000 unika viner

Påsksamling Fest


Collezione Di Paolo Chianti DOCG 2015 Frisk mat (bok om hälsosam mat) Dartington Vinglas Utan Fot Laithwaites Edition (2 St)

Här har vi den ultimata påsksamlingen med nio härliga viner att ta fram till den kommande högtiden. Här hittar du den otroligt populära och ekologiska Cavan från kundfavoriten Neleman att skåla i och en fruktig Riesling från Tyskland att servera till laxen. Till det ugnsrostade lammet har vi lagt med sju mustiga röda i form av en ekologisk Tempranillo, en kryddig och smakrik grill-Malbec, en fruktdriven Rioja, en prisbelönad Sangiovese, en klassisk Bordeaux och en superb Navarra från hemlig stjärnvinmakare. Slutligen hittar du en klassisk Monferrato Rosso med hela 95 poäng från Italiensk främsta vinkritiker Luca Maroni! Glad påsk!

Dessutom har vi lagt med två fina premier i samlingen till ett värde av 388 kr. Du får den trevliga boken Frisk Mat av Hugh Fearnley-Whittingstall och två av de populära och handgjorda vinglasen i kristall utan fot från den brittiska glasmästaren Dartington.

TOTALT 9 FLASKOR + BOK + 2 VINGLAS UTAN FOT

* Antalet lådor är begränsat och viner eller premier kan ersättas med likvärdiga eller bättre.

Innehåll
1 flaskor (3 artiklar)
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller


Collezione Di Paolo Chianti DOCG 2015

Prisvinnande vin
Collezione Di Paolo Chianti DOCG 2015 Sangiovese 100% Sangiovese Toscana
Antal:1
122 kr
Läs mer

Frisk mat (bok om hälsosam mat)

Antal 1
Läs mer

Dartington Vinglas Utan Fot Laithwaites Edition (2 St)

Antal 1
Läs mer