• Fri frakt hem till dörren
 • Trygg e-handel
 • Kundbetyg 4.6 / 5 • 22 989 omdömen
 • Nöjd kund-garanti

Varukorg

Vinlådan Innehåller

 • Family Tree Cabernet Merlot 2012

  Stor och öppen doft med toner av jordgubbar och björnbär. Ett nyanserat och elegant vin, fruktdrivet med mjuka tanniner och en kryddig avslutning. Toner av krossade jordgubbar och björnbär. Servera under rumstemperatur vid 16-18°C.

  6st

  139kr 176kr

  Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

  Beskrivning

  Flametree Wines har fått en flygande start som vinproducent i Margaret River. Firman är mycket ung, den grundades 2007, och det första röda vin man producerade, Flametree Cabernet Sauvignon Merlot 2007, erhöll Australiens mest eftertraktade vinpris, Jimmy Watson Trophy! Detta skapade förstås en smärre sensation i vinodlarvärlden i Australien och etablerade Flametree Wines rykte som en av de allra mest spännande nya producenterna på marknaden. Även året efter var man en av finalisterna i denna prestigefyllda vintävling och man får ständigt mycket höga poäng av vinskribenter världen över. Den australiske vingurun James Halliday ger ständigt mer än 90/100 poäng till Flametrees viner. I sin senaste vinguide, den för 2012, ger han fem röda stjärnor till Flametree Wines vilket är det högsta betyg man kan få som vinproducent av Halliday. Family tree Cabernet Merlot 2012 är fruktig i stilen med kryddiga tanniner och toner av mörka bär.

  Passar till

  Passar bra till smakrika rätter, med kalv, nötkött eller fläsk, gärna grillat.

  Produktinformation

  Lagerstatus
  Slut
  Lagring
  Drick nu eller inom 2 år
  Färg
  Rubinrött med blå kant
  Land
  Australien
  Region
  Western Australia
  Distrikt
  Margaret River
  Huvuddruva
  Cabernet Sauvignon
  Druvor
  51% cabernet sauvignon, 43% merlot och 6% malbec.
  Typ
  Passar till
  Volym
  750 ml
  Alkoholhalt
  14%
  Se även
  Kategorier
 • Family Tree Sémillon Sauvignon Blanc 2012

  Stor och generös doft med inslag av tropisk frukt, citrus och färska örter. Smakrikt och fräscht vin med pigg syra, inslag av tropisk frukt och lång eftersmak med tydliga citrustoner. Servera vinet kylt, vid 8 - 10°C.

  6st

  161kr

  Beskrivning

  Flametree Wines har fått en flygande start som vinproducent i Margaret River. Firman är mycket ung, den grundades 2007, och det första röda vin man producerade, Flametree Cabernet Sauvignon Merlot 2007, erhöll Australiens mest eftertraktade vinpris, Jimmy Watson Trophy! Detta skapade förstås en smärre sensation i vinodlarvärlden i Australien och etablerade Flametree Wines rykte som en av de allra mest spännande nya producenterna på marknaden. Även året efter var man en av finalisterna i denna prestigefyllda vintävling och man får ständigt mycket höga poäng av vinskribenter världen över. Den australiske vingurun James Halliday ger ständigt mer än 90/100 poäng till Flametrees viner. I sin senaste vinguide, den för 2012, ger han fem röda stjärnor till Flametree Wines vilket är det högsta betyg man kan få som vinproducent av Halliday.

  Passar till

  Vinet passar bra till smakrika rätter av skaldjur, fisk eller ljus fågel.

  Produktinformation

  Lagerstatus
  Tillfälligt slut
  Lagring
  Drick nu eller inom 2 år
  Färg
  Ljust gyllene
  Land
  Australien
  Region
  Western Australia
  Distrikt
  Margaret River
  Huvuddruva
  Sémillon
  Druvor
  51% Sémillon, 49% Sauvignon Blanc
  Typ
  Passar till
  Volym
  750 ml
  Alkoholhalt
  12.5%
 • Land

  Australien

  Australien är ett land som är på stark frammarsch vad gäller vintillverkning och är idag världens fjärde största exportland av vin.