• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Crazy!

Nya Zeelands kanske coolaste och mest kompetenta vin!

James och Annie Millton levde som nomader bland Europas främsta vinproducenter under tidigt 80-tal, allt för att spetsa sin vinkunskap till det yttersta. Bland arbetsgivarna fanns Bollinger, Maison Sichel och Weingut Kurstner och när de kom tillbaka till Nya Zeeland tog de över familjens slumrande juvel till vingårdar. Direkt konverterade de till biodynamisk odling och de flesta etablerade producenterna på ön skakade på huvudet. Men redan 1992 kammade parets viner hem multipla guld på International Wine Challenge och sedan dess snarare bugar de flesta när James omtalas och han är idag en sorts vinvärldens svar på Karin Fransson eller Paul Bocuse som tar världens främsta vinmakartalanger under sina vingar.

Milltons viner har bara funnits i Sverige en gång tidigare och allt sålde då ut rekordsnabbt på Systembolaget så gissa om vi är nöjda över att ha Millton i vår portfölj!

I den här samlingen får du en galet cool, lite julkryddig och modern, läcker Rhôneblend med magiska smaker, på frukt som plockats lite här och där på gården. Du får också testa på Miltons vita "Crazy-vin" som också det är en blend från olika vingårdslägen. Krispig, ren, elegant och snygg.

Totalt 6 flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

  • Crazy by Nature Shotberry Chardonnay 2016

    Antal:3
    175 kr
  • Crazy by Nature Cosmo Red 2015

    Antal:3
    199 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS