• Fri frakt hem till dörren
 • Kundbetyg 4.6 / 5 • 20 814 omdömen
 • Nöjd kund-garanti

Vinlådan Innehåller

 • Château LARRAT 2012 (i trälåda)

  Bärig, ren och lite Burgundisk doft av mogna röda trädgårdsbär, peppar, örter och lite jordiga toner tillsammans med lavendel och viol. Medelfyllig, frisk och len smak med mer röda bär, plommon och torkade örter. Bra fasta tanniner, fast struktur och en ihållande avslutning.

  6st

  130kr

  Beskrivning

  Château Larrat har funnit i familjen ägo i snart 50 år och drivs idag av Bernard Larrat. Deras vingårdar, som omfattar 17 hektar, är planterade precis norr om floden Dordogne och spänner över två appellationer - Blaye Côtes de Bordeaux och Côtes de Bourg, bägge kända för att producera viner med stor prisvärdhet. Deras prestige-vin Château Larrat är inget undantag och levereras i en snygg och typiskt rustik trälåda!

  Passar till

  Elegant, bärig stil som gör sig som bäst till fågelrätter av alla de slag, ljusare kötträtter eller mellanlagrade ostar. Servera lite svalt, runt 17-18 grader.

  Utmärkelser

  Silver - Concours de Bordeaux

  Produktinformation

  Lagring
  Drick nu till och med 2020
  Karaktär
  Mjukt & Bärigt
  Färg
  Ljust rubinröd
  Land
  Frankrike
  Region
  Bordeaux
  Distrikt
  Blaye-côtes-de-Bordeaux
  Producent
  Château larrat
  Huvuddruva
  Merlot
  Druvor
  65% Merlot, 25% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc
  Typ
  Kork
  Passar till
  Volym
  750 ml
  Sockerhalt
  1 g/l
  Alkoholhalt
  13%
  Se även
 • Land

  Frankrike

  Frankrike - moderlandet som kommit att fostra övriga vinvärlden vad gäller kvalitetsviner. Allt från slankt och elegant till stort och varmt.

 • Karaktär

  Mjukt & Bärigt

  Under denna kategori går rödbäriga, friska viner som nästintill aldrig har lagrats på fat. Smakaromer i mjuka och bäriga viner går åt röda bär som jordgubbar och skogshallon, örtighet som rosmarin och lavendel och ofta med en frisk syra.