• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Påsksamling Premium

Missa inte vår allra bästa påsksamling!

Den härliga påsken närmar sig med stormsteg och med det kommer middagar och festligheter! Därmed har vi tagit i från tårna och satt ihop den ultimata samlingen för påsken med fem olika viner om totalt åtta buteljer. Du ser själv i kassan vilken dag och tid vi kan leverera till just dig, till de allra flesta kan vi fortfarande komma innan påsk!

Här har du alltså allt du behöver till påsk i vinform. Först och främst ett riktigt bra vitt matvin från klassiska Bourgogne som kommer imponera till påskbuffén. Till lammet, ostarna eller andra säsongsbetonade rätter har vi två röda viner. Vår stora medlemsfavorit Fire Block gör sig som allra bäst till kraftigare mat och den lyxiga australiska Pinot Noiren passar perfekt till lammet. Som grädde på moset hittar du även en Moscato d'Asti att avnjuta till påskgodiset! Till fördrinken stoppade vi ned en riktigt bra Premier Cru Champagne.

Totalt 8 flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Fire Block Old Vine Shiraz 2015

  Antal:2
  179 kr
 • K1 by Geoff Hardy Pinot Noir 2018

  Antal:1
  199 kr
 • Domaine des Légères Mâcon-Villages Belcombe 2015

  Antal:2
  149 kr
 • Tre Secoli Moscato d'Asti 2018

  Antal:2
  129 kr
 • Champagne Jean-Paul Hebrart Blanc de Blanc Brut 1er Cru

  Antal:1
  349 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS