• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Muralia Selezione
Mikroproduktion på Super Tuscans!

Muralia består av så lite som 14 hektar vingårdsmark i Roccastrada som ligger i det idylliska och vackra toskanska Maremma. Vad som utmärker omgivningen kring Muralia är den harmoniska tystnaden samt den förföriskt vackra landsbygden,  och inte minst de oförglömliga solnedgångarna.

Chiara och Stefano Casali som driver vingården Muralia, blev kära i Maremma år 1997 och förvandlade denna kärlek till deras livs äventyr. Muralia bygger på passion, kunskap samt respekt för gamla och konkreta värden.

Muralias vingårdar sträcker sig över 14 hektar kalksten, grus och lerjordar. En gång utvann människan mineraler från denna plats; idag är det vinstockarna själva som tar upp kalken och ger den eleganta och uttalad mineraliteten till vinerna, ett specifikt kännetecken för platsen. Höjdvariationerna som vinstockarna odlas på ger ett extra lager av finessrikedom. Här finns en flack del vid Poggiarello, de andra två lägena är kuperade vid Sassofortino

Stefano, med hjälp av sitt team, tar hand om vingårdarna med stor passion vilket är den verkliga kärnan i vinmakarens arbete. I denna samling hittar du alltid ett fint urval av det bästa från Muralia.

Totalt 7 flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
7 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Muralia Altana Maremma 2019

  Antal:1
  179 kr
 • Muralia Maremma Rosso 2017

  Antal:1
  279 kr
 • Muralia Babone Maremma 2018

  Antal:2
  159 kr 189 kr
 • Muralia Corbizzo Rosé Toscana 2020

  Antal:2
  149 kr
 • Muralia Chiaraluna Bianco Maremma 2019

  Antal:1
  199 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS