• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

MARTIN'S PICK UP TRUNK COLLECTION
Martin's Pick Up är en serie extremt prisvärda viner från en av South Australias största producenter.

Martin's Pick Up är en serie extremt prisvärda viner från en av South Australia största producenter. Martin är deras allt-i-allo som varit producenten trogen i över 40 år. Som en blinkning och homage till honom skapade producenten en egen etikett med hans namn och hans mest trogna vän - pick-upen. Vinerna under etiketten är särskilt utvalda för att uppvisa maximalt med karaktär för en riktigt human peng. Strålande, fruktiga vardagsviner helt enkelt.

Först ut finner du en kryddig, fruktdriven Shiraz som gör sig perfekt till. grillad högrevsburgare med din favoritost och en skiva bacon på. Sedan finner du en frisk och ren Chardonnay som du med fördel serverar till en krämig räkpasta. Sist men inte minst en saftig, floral och chokladdoftande Cabrnet Sauvignon som med fördel serveras till en fräsch potatissallad och grillad bättre chorizo. Men är du inte hungrig utan bara sugen på ett gott glas är alla tre vinerna hur klunkvänliga som helst.

Totalt 9 flaskor (3 av varje vin)

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
9 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Martin's Pick Up Shiraz 2018

  Antal:3
  99 kr
 • Martin's Pick Up Chardonnay 2019

  Antal:3
  99 kr
 • Martin's Pick Up Cabernet Sauvignon 2018

  Antal:3
  99 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS