• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Trendspaning: Slovenien
I Central- och Östeuropa hittar man vinets historiska vagga och här produceras alltjämt mängder med fantastiska viner. Efter att ha halkat efter under kalla kriget görs nu stora framsteg i vinproduktionen i dessa områden och man kan hitta riktigt bra viner till ett relativt lågt pris. Utvecklingen har redan hunnit långt och just Slovenien har på kort tid blivit riktigt trendigt! Beger man sig till rätt vingårdar i landet hittar man underbara viner till ett riktigt bra pris. Vi lanserar just ett sådant guldkorn i form av Gönc!

Gönc är en ung vinfirma från en av de bästa regionerna i Slovenien - Štajerska och driva av Peter Gönc och hans team av dedikerade vinentusiaster från landet. På kort tid har vineriet gjort sig ett namn som en av de främsta producenterna i landet och är med och leder den nya vågen av unga, väldigt kvalitetsorienterade vinproducenter från mellan- och östeuropa.

* Antalet lådor är begränsat och viner kan ersättas med likvärdiga eller bättre.

Innehåll
9 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Gönc G Merlot 2016

  Antal:2
  164 kr
 • Gönc 1 Gamay 2016

  Antal:2
  164 kr
 • Gönc Sivi Blanc Pinot Grigio

  Antal:2
  139 kr
 • Mali Gönc 2017

  Antal:3
  105 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS