• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Aristocratico Collezione

Pris 789 kr 914 kr Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.
Prisvärda Aristocratico! - 13% permanent nedsatt pris!

EnoItalia gör det igen! Detta italienska vinhus lyckas gång på gång leverera fantastiska viner. Nu med riktigt prisvärd Appassimento, Ripasso och Amarone till ett riktigt pangpris!

Vi har här samlat tre olika viner gjorda med torkade druvor som alla är mycket prisvärda. Först ut är Aristocratico Appassimento Salento 2020 för bara 99 kr/flaskan. Detta vin är gjort på enbart Primitivo och doftar mörka bär, vanilj och örter. Passar perfekt till klassiska Italienska rätter! Den än fylligare storebrodern Aristocratico Valpolicella Ripasso 2018 är gjord på 70% Corvina, 20% Corvinone och 10% Rondinella. En fantastisk uppföljare till föregående årgång. Och sist, men absolut inte minst, en smakrik Amarone som passar utmärkt till lite kraftigare och kryddiga kötträtter. Ett inbjudande vin till vinter och vår med komplexa och fylliga toner.

TOTALT 6 FLASKOR

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
100+ st
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Aristocratico Appassimento Salento 2020

  Antal:3
  99 kr
 • Aristocratico Amarone Della Valpolicella 2017

  Antal:1
  199 kr 259 kr
 • Aristocratico Valpolicella Ripasso 2018

  Antal:2
  149 kr 179 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS