• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

WA Wines Collection
WA Wine - viner anpassade för det asiatiska köket!

Skapa harmoni mellan asiatisk mat och vin med den banbrytande kollektionen WA.

WA är en rent ut sagt fantastisk kollektion och vinerna i serien kommer från olika premiumproducenter i Italien, Frankrike, Tyskland, Österrike och Portugal.

Nya årgångar är på väg mot lagret och därmed rensar vi upp bland de utgående artiklarna. Samlingen är nedsatt hela 11 %, du betalar endast 989kr mot det ordinarie priset på 1352 kr!

Asian fusion är mattrenden som bara växer sig starkare i Sverige. Vi älskar de asiatiska smakerna men något som har saknats är den tydliga parningen med vin. Det har vår samarbetspartner WA Wines tagit fasta på och därför letat vinvärlden runt för att hitta de viner som allra bäst förhöjer en kulinarisk upplevelse med asiatiska förtecken.

I samlingen hittar du bland annat en tysk Riesling som passar bra med thailändska smaker som kokos och citrongräs och klarar även lite kryddigare smaker.

Totalt 6 flaskor 

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • WA Riesling 2018

  Antal:2
  159 kr 169 kr
 • WA Alvarinho 2018

  Antal:2
  149 kr 169 kr
 • WA Prosecco

  Antal:2
  139 kr 159 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS