• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Vårvarma Rödviner Stor
Här har vi samlat fem olika viner om totalt tio buteljer att ta fram under vårens härliga månader. Det är viner som passar att servera till en fin köttbit, mustig pasta eller en trevlig ost- och charkbricka. Här hittar du en härlig Rioja Crianza, en klassisk Bordeaux som snabbt blivit kundfavorit, en Dolcetto d'Alba från legendariska Stroppiana i Piemonte och en häftig Supertoscanare som just hyllats i Gambero Rosso 2018! Slutligen har vi lagt med den oerhört populära hemliga Zinfandelen från regionen Lodi i Kalifornien som Wine Enthusiast utnämnt till "Wine Region of the Year"!

På Tenuta l'Impostino producerar man inte bara riktigt bra viner utan man tar också tillvara på alla andra godsaker som finns på ägorna. Det är lavendelgelé, druvgelé från Montecucco, jordgubbs- och myntamarmelad, päron- och anismarmelad, aprikos- och kanelmarmelad, fikonmarmelad, vitlökssås och deras fantastiska Cantucci (mandelskorpor). Lagret slumpar vad som hamnar i just din låda (1 produkt) men gillar du autentiska och högkvalitativa produkter från Toscana blir du inte besviken. (Genomsnittligt värde på produkten är 99 kr).

Totalt 10 Flaskor + 1 Godsak från Tenuta l'Impostino

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
10flaskor (11 artiklar)
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Madame F Grenache Vielles Vignes 2016

  Antal:2
  119 kr 139 kr
 • Tenuta l'Impostino Ciarlone 2014

  Antal:2
  149 kr
 • Franco Mondo Monferrato Dolcetto 2017

  Antal:2
  145 kr
 • Stroppiana Dolcetto d'Alba 2017

  Antal:2
  179 kr
 • Château Cathalogne Bordeaux 2017

  Antal:2
  119 kr
 • Tenuta l'Impostino godsak

  Antal:1
  Läs mer

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS